- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
Igen tudom, hogy a Nvidia kártyák kevesebbet fogyasztanak mint az AMD-k. De AMD kártyák esetében sajnos elég pontatlanul saccolnak a szoftverek és ez összeadva 6-8-10 kártya esetén már elég jelentős. Ezeknek a szoftveres eltéréseknek semmi köze a tápegységek hatékonyságához, konkrétan most nem arról van szó. Hiszen a felvett teljesítményről volt szó, nem pedig a leadottról...
Szerintem most csak kiragadtál a szövegkörnyezetből egy dolgot és nem a probléma egészét nézed, ráadásul Nvdia alapon próbálod összehasonlítani, az AMD szoftveres mérési pontatlanságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest