Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
cgminer
Próbáld meg úgy, hogy kiszeded a --shaders 1600 kapcsolót, és beteszed a --thread-concurrency 8000 kapcsolót!
Ma jöttem rá, hogy szerintem hibásan paraméterezi be a --shaders kapcsoló alapján a programot. Nekem ezzel kb. 10% HW hibát adott ki (de csak az alsó részen, felül a HW: 0 volt!). A kártya shaders száma alapján paraméterezve a --thread-concurrency kapcsolót viszont teljesen jó lett. Ez a szám HD 5xxx esetén a shader szám ötszöröse, HD 6xxx - HD 7xxx esetén a shader szám négyszerese legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 A16
- Samsung Galaxy Z Fold 6 - Kék - 256GB
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest