Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulder_
tag
Nekem 3 egyforma rigem van, gépenként 2 db rx470es kártyával, a háromból 2ön tökéletesen fut a V9, a harmadik kb 1 perc bányászás után leáll, ha V8on megy akkor nincs probléma, igaz csak i2ön mert felette már előjön ugyan az a hiba mint a V9en. Én a tápra gyanakszom ebben egy noname 530as táp van, szerintem nem bírja a sipe-kokat.
A 3 gépben egy dolog különbözik a táp, az egyikben egy chieftec 500-as van tökéletesen megy V9-el alap i értéken, a másikban egy FSP 600as táp van az is tökéletesen megy V9-el, a harmadik egy 530as deep cool táp, nah ezzel vannak a gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest