Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
''Nem kellett volna ilyen sokszor valaszolnod ugyanazt '' -nem tehetek róla, a Net akadozott. Ilyenkor meg persze többször is rábök az Ok-ra az ember...
-
Zoltán
őstag
Nekem Uhu alatt teljesen jól ment. Arra kell csak figyelni, hogy a ''sync'' parancsot kiadd, mielőtt kihúzod a pendrive-ot, mert különben lehet, hogy csak ''virtuálisan'' dolgoztál rajta.
Az meg nem lehet, hogy azért megy csak akkor ha bootkor is bent volt, mert az fstab-odban úgy van beállítva, hogy ''auto'' -matikusan mountolja fel? És csak akor tudja ezt ugye megtenni, ha bent volt boot során.? -
Zoltán
őstag
Nekem Uhu alatt teljesen jól ment. Arra kell csak figyelni, hogy a ''sync'' parancsot kiadd, mielőtt kihúzod a pendrive-ot, mert különben lehet, hogy csak ''virtuálisan'' dolgoztál rajta.
Az meg nem lehet, hogy azért megy csak akkor ha bootkor is bent volt, mert az fstab-odban úgy van beállítva, hogy ''auto'' -matikusan mountolja fel? És csak akor tudja ezt ugye megtenni, ha bent volt boot során.? -
Zoltán
őstag
Zoltán
őstag
Az meg nem lehet, hogy azért megy csak akkor ha bootkor is bent volt, mert az fstab-odban úgy van beállítva, hogy ''auto'' -matikusan mountolja fel? És csak akor tudja ezt ugye megtenni, ha bent volt boot során.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő