Hirdetés
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Remélem a házigazdák benne hagyják a hozzászólásomat, reménykedem benne, hogy nem sikerült erősre.
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan.
Aktív témák
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Filmgyűjtés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest