Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
a vindoz nak nagyon szép leeccerüsitet felülete van (nem azé, de szerintem a rengeteg marketinges mellett pszichologosok is TUTI hogy nézik.... nézd meg az alap XP bejelentkezést.... kék-fehér autentikus (vagy milyen) (IBM-szinpáros) a barátságosságot köszvetíti, a zöld meg nyugtató szin, ezé volt olyan alapból a 95 mega 98 98SE háttere, (mint a korházaknak)
áttekintehtő, letisztult, ha elakarsz tévedni benne, akkor se tucc,
linuxban ha nem akarsz, döntö többségben akkor is elfgosz (nekm már kb 6 hóübapja fenn van a UHU linux de a graf menüben rendre elporoszkálok...
amugy ''hacker lekületű'' vagyok: szoval mélyeggyünk el a menükbben, SÖÖÖÖÖT hajrá karakteres terminal ALT-F1 - ALT-F6 RULEZ (vagy mi) :)) de UNIX alapúak(az ösatyám)
hajrá UnixWare, hajár Sun Solaris, Hajrá HP-UX, ajrá VMS
akik a mai számtech alapjait letették:
BRIAN W. KERNIGHAN ez
DENNIS M. RICHIE meg ez irta a C nylevet
ROB PIKE
meg szintén e három küzül kettö (az egyik ROB PIKE) agyából pattant ki a UNIX nevű csoda, amire ráillik az oprating system leirás, mint a linuxra is :))
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- World of Tanks - MMO
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini-ITX
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest