Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Én a RawTherapee-t használom már régóta, nekem teljesen megfelel. Van hozzá filmszimulációs plugin is, azzal meg elég jól lehet a régi celluloidos filmek hangulatát visszahozni.
Használtam a Darktable-t is, az is teljesen jó és profi, de én az RT-nél maradtam, talán azért, mert magyar az eredeti fejlesztője... Célszerű pár hétig használni mindkettőt, aztán dönteni, melyik fekszik jobban kézre.
Szerintem felesleges a fizetős progi, nem fog az sem sokkal többet nyújtani ezekhez képest. -
Sonja
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szerintem itt is a fizetős program lesz az igazi, AfterShot Pro. Relatív nem is drága, ha az Adobe Lightroom-hoz hasonlítom.
Szerk.: Persze használhatod bármelyik ingyeneset is, mert lehet neked az is meg fog felelni.

-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest