Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
DrojDtroll #784 üzenetére
Én a RawTherapee-t használom már régóta, nekem teljesen megfelel. Van hozzá filmszimulációs plugin is, azzal meg elég jól lehet a régi celluloidos filmek hangulatát visszahozni.
Használtam a Darktable-t is, az is teljesen jó és profi, de én az RT-nél maradtam, talán azért, mert magyar az eredeti fejlesztője... Célszerű pár hétig használni mindkettőt, aztán dönteni, melyik fekszik jobban kézre.
Szerintem felesleges a fizetős progi, nem fog az sem sokkal többet nyújtani ezekhez képest. -
Sonja
nagyúr
válasz
DrojDtroll #784 üzenetére
Szerintem itt is a fizetős program lesz az igazi, AfterShot Pro. Relatív nem is drága, ha az Adobe Lightroom-hoz hasonlítom.
Szerk.: Persze használhatod bármelyik ingyeneset is, mert lehet neked az is meg fog felelni.
-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll #764 üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest