Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Én a RawTherapee-t használom már régóta, nekem teljesen megfelel. Van hozzá filmszimulációs plugin is, azzal meg elég jól lehet a régi celluloidos filmek hangulatát visszahozni.
Használtam a Darktable-t is, az is teljesen jó és profi, de én az RT-nél maradtam, talán azért, mert magyar az eredeti fejlesztője... Célszerű pár hétig használni mindkettőt, aztán dönteni, melyik fekszik jobban kézre.
Szerintem felesleges a fizetős progi, nem fog az sem sokkal többet nyújtani ezekhez képest. -
Sonja
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szerintem itt is a fizetős program lesz az igazi, AfterShot Pro. Relatív nem is drága, ha az Adobe Lightroom-hoz hasonlítom.
Szerk.: Persze használhatod bármelyik ingyeneset is, mert lehet neked az is meg fog felelni.

-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest