Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Freeman007 #999 üzenetére
lementi az elmúlt x percet
Elsőre nem sikerült pontosan értelmezni a feladatot.Ha megfigyeled miként működik a Twitch és a többi streaming platform, vagy csak sima videó megosztó platformok többsége, akkor adott intervallum hosszúságú, jellemzően .ts kiterjesztésű videó szegmenseket küld neked. Mivel közvetlenül egymás után kerülnek lejátszásra, így egybefüggő anyagnak tűnik (valójában nem az).
Esetedben sem lenne más feladat, mondjuk 10 másodperces, vagy akár 1 perc hosszú szegmentált állományokat kellene folyamatosan létrehozni - akár a memóriába, ha van ott elég hely - és ha nem érkezik részedről igény azok (utólagos) archiválására, akkor dobja el őket.
-
baloo79
tag
válasz
Freeman007 #995 üzenetére
Esetleg a SimpleScreenRecorderrel is tehetsz egy próbát, elvileg csomagkezelővel fel tudod tenni.
Igaz, ő nem egy billentyű, hanem gyorsbillentyű lenyomására (pl. Super + R) tud rögzítést indítani, ismételt lenyomásra pedig leállítani. -
PociAti
őstag
válasz
Az OBS valószínűleg tudja.
Nekem adott billentyűre elindul a felvétel, ugyanarra le is tudom állítani. Időzítve még nem próbáltam, de annyi mindent tud, valószínűleg ez is menne.
Vagy scriptet írsz rá, ami elindítja és X idő után kilövi. -
BoB
veterán
válasz
Állítólag az OBS tud ilyet, de én magam nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest