- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi a választ!
Az alaplap+proci egy Asrock A330ION, ami egy duál-Atom + nV MCP7A ION chipsetes ITX lap, nem mai, de legalább a 64 bit pipa.
OMV-knél a telepítés (ha) sikeresen lefutott, akkor utána első bootnál egyből a legelején akad el, OMV6 adott csak hibaüzenetet, ott
nv_tco: cannot register miscdev on minor=130 (err=-16)
volt az üzenet, ami az nvidia chipsetre utal; itt megáll és nem tölt tovább.
OMV5 nem adott hibaüzenetet, egyszerűen csak villan egyet pirosan a kurzor, majd utána fehéren villog tovább, de már semmi sem történik.
Ubuntu server 22 LTS-t is 4-5x próbáltam telepíteni, nagyon lassan (bios után percekig csak üres képernyőn villogó kurzor) indult el, majd az eszközök felsorolásánál mindig a SATA portoknál akadt el, ami szerintem szintén az nvidia chipsetre utal.
OMV6-ot 5x (ebből a telepítés csak 3x futott sikeresen végig, 2x hibára futott), OMV5-öt 4x, Ubi 22-t 4-5x próbáltam telepíteni és nem ment, szóval pár ezzel elcseszett este után örültem, hogy Ubi 20 elsőre gond nélkül végigment. Valóban jobb lenne az OMV, de nem akar összejönni.Esetleg Ubi 20 mint host OS és rajta az OMV mint VM / docker container? Jobb ötletem most épp nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest