Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi a választ!
Az alaplap+proci egy Asrock A330ION, ami egy duál-Atom + nV MCP7A ION chipsetes ITX lap, nem mai, de legalább a 64 bit pipa.
OMV-knél a telepítés (ha) sikeresen lefutott, akkor utána első bootnál egyből a legelején akad el, OMV6 adott csak hibaüzenetet, ott
nv_tco: cannot register miscdev on minor=130 (err=-16)
volt az üzenet, ami az nvidia chipsetre utal; itt megáll és nem tölt tovább.
OMV5 nem adott hibaüzenetet, egyszerűen csak villan egyet pirosan a kurzor, majd utána fehéren villog tovább, de már semmi sem történik.
Ubuntu server 22 LTS-t is 4-5x próbáltam telepíteni, nagyon lassan (bios után percekig csak üres képernyőn villogó kurzor) indult el, majd az eszközök felsorolásánál mindig a SATA portoknál akadt el, ami szerintem szintén az nvidia chipsetre utal.
OMV6-ot 5x (ebből a telepítés csak 3x futott sikeresen végig, 2x hibára futott), OMV5-öt 4x, Ubi 22-t 4-5x próbáltam telepíteni és nem ment, szóval pár ezzel elcseszett este után örültem, hogy Ubi 20 elsőre gond nélkül végigment. Valóban jobb lenne az OMV, de nem akar összejönni.Esetleg Ubi 20 mint host OS és rajta az OMV mint VM / docker container? Jobb ötletem most épp nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest