- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyit tudok, hogy ez egy régebbi film, persze valami gányolt akármi, no és én ezt töltöttem volna fel kérésre az openload-ra. Az meg qrva lassan kódolja át mp4-be, ezen akartam gyorsítani, mert ma már minden azonnal kell nekem is természetesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én annyit tudok ezekről a kodekekről, hogy tök hülye vagyok hozzá, mkv-ről tudtam, hogy konténer, így bármi lehet benne, de ha az mp4 is ilyen öszvér valami, akkor a fene ott egye meg. Lehet, hogy jóval hamarabb végez az online konverter, mint én.
De végül is az ffmpeg meg annak a frontendje múködött, de már kezdem érteni, miért konvertálta ugyanúgy az online felület az mp4-et, mintha nem is az lenne már általam!

Sajna ezeken pikk-pakk túl akarok lenni, ezért nem fogok soha annyit bíbelődni vele, hogy átlássam jobban.....galád egy dolog, de ez van mégis.

Igazából, ha tudnám, milyen kódolású mp4 kéne annak a nyamvadt oldalnak, ill már több oldalnak, akkor ki is tudnám talán választani a kimenetet a programban, de nem tudom, mire vágynak ezek az online oldalak. Mármint a reklámbevételen kívül.
(#515) Frawly
Már meggyógyult a FF, tudtam jól dolgozni rajta, rohadt idegesítő tudott lenni, hogy elment az összes kieg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gumi és felni topik
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)