- Házimozi belépő szinten
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyit tudok, hogy ez egy régebbi film, persze valami gányolt akármi, no és én ezt töltöttem volna fel kérésre az openload-ra. Az meg qrva lassan kódolja át mp4-be, ezen akartam gyorsítani, mert ma már minden azonnal kell nekem is természetesen.
Én annyit tudok ezekről a kodekekről, hogy tök hülye vagyok hozzá, mkv-ről tudtam, hogy konténer, így bármi lehet benne, de ha az mp4 is ilyen öszvér valami, akkor a fene ott egye meg. Lehet, hogy jóval hamarabb végez az online konverter, mint én.
De végül is az ffmpeg meg annak a frontendje múködött, de már kezdem érteni, miért konvertálta ugyanúgy az online felület az mp4-et, mintha nem is az lenne már általam!
Sajna ezeken pikk-pakk túl akarok lenni, ezért nem fogok soha annyit bíbelődni vele, hogy átlássam jobban.....galád egy dolog, de ez van mégis.
Igazából, ha tudnám, milyen kódolású mp4 kéne annak a nyamvadt oldalnak, ill már több oldalnak, akkor ki is tudnám talán választani a kimenetet a programban, de nem tudom, mire vágynak ezek az online oldalak. Mármint a reklámbevételen kívül.
(#515) Frawly
Már meggyógyult a FF, tudtam jól dolgozni rajta, rohadt idegesítő tudott lenni, hogy elment az összes kieg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest