Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azt nem olvastam, de azért egy lassú formázásra felülírással csak képes a Disks a beállítási lehetőségek alapján. Az, illetve az egyszeres felülírás pedig már elég lehet ahhoz, hogy ne lehessen róla érdemben adatot visszaállítani. Szóval egyrészt nem feltétlen 35x Gutmanm módszerben kell gondolkodni egy X TB-os külső HDD biztonsági törlésénél, ami ekkora tárolókapacitásnál X napig / hétig is eltartana, de még a 3-7X DoD is. Másrészt gondolom nem azoknak a bizonyos hárombetűs szerveknek akarja eladni a fórumtárs az adathordozóit, hanem random home usereknek, akik a kíváncsiskodó adatmentés helyett vsz kapásból azzal kezdenek, hogy írnak rá valamit, vagyis amúgy is részlegesen felülírják a korábbi tartalmat.
Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.