Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azt nem olvastam, de azért egy lassú formázásra felülírással csak képes a Disks a beállítási lehetőségek alapján. Az, illetve az egyszeres felülírás pedig már elég lehet ahhoz, hogy ne lehessen róla érdemben adatot visszaállítani. Szóval egyrészt nem feltétlen 35x Gutmanm módszerben kell gondolkodni egy X TB-os külső HDD biztonsági törlésénél, ami ekkora tárolókapacitásnál X napig / hétig is eltartana, de még a 3-7X DoD is. Másrészt gondolom nem azoknak a bizonyos hárombetűs szerveknek akarja eladni a fórumtárs az adathordozóit, hanem random home usereknek, akik a kíváncsiskodó adatmentés helyett vsz kapásból azzal kezdenek, hogy írnak rá valamit, vagyis amúgy is részlegesen felülírják a korábbi tartalmat.
Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.