- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Azért ezt az összevadászom dolgot kicsit túl hajtod. Először is nincsen nagy vadászat. Eddig is megvolt a KDE alatt is, hogy mely programokat szeretem jobban (KDE alatt se csak KDE programot használtam, sőt. A legtöbb beépített szerinted kész csomag alap programjai sok esetben xarok számomra), így azokat egy scriptbe beírva, elindítva feltelepülnek és kész. Azok programok konfigját még régebbről rámásoltam, így max az ablakmegjelenítést kellett beállítanom, és ennyi. Sőt. Most hogy ezek is megvannak, így még tovább bővítettem a scriptet az azóta használt programokkal, és a köv telepítésnél szintén 1 kattintás, és minden megvan a rendes helyén az előzőleg mentett config fájljaikkal. Egy számomra komplett feltelepített csomagot kapok, ami azonnal használható. És így aztán meg már végképp nincs semmi előnye számomra a KDE, Gnome giga csomagoknak.
Sebességben meg nem akarok vitatkozni. Mindkettőt használtam elég hosszú ideig munkára, és magán használatra is, úgyhogy tudom miről beszélek, és mit tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest