Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Dave™
Szia
Az Okulart ismerem, és használtam is mikor megtérítettél Manjaro-ra
Viszont most már nem akarom használni, mert Openbox alatt vagyok, épp ezrt kerülöm a KDE és Gnome programokat (kivéve 1-2-őt). Ennek oka, hogy belassítják a rendszert, és pl az Okular felrakás nálam 63db függőséget pakolna fel. Akkor inkább Chromium-hoz rendelem a pdf megnyitását 
BoB, Frawly
Úgy érzem félrefogalmaztam. Én igazból nem pdf-et akarok szerkeszteni, hanem hogy ha van doksim (akár rtf, akár doc stb), azt el tudjam menteni pdf-ként is (pont mint MS Word alatt is). Magát a már elmentett pdf-et nem akarom utólagosan szerkesztenem. Legalábbs nagyon ritkán, de arra van online szerkesztők. Archwikit természetesen néztem. Ha gondom van elsőnek mindig ott nézek szét. Nekem mindössze annyi bajom van a Libreoffice-al, hogy a pdf "nézőkéje" borzalmasan xar. 2019-ben kifejezetten cikinek érzem. És számomra az nem kifogás, hogy nem annak tervezték stb. Egy Office csomag legyen képes rá. Főleg ha egy mobilos androidos filekezelő is képes ilyen alapvető funkcióra.
Zathura-t amúgy próbáltam, de nekem nem nyit meg semmit. Ugyanúgy egy fekete ablak jön be, mint mikor magában indítom, úgyhogy azt azért hagytam. Szerintem csinálok egy komplett mentést, és aztán elkezdem kipróbálni a többi office csomagot. Ha más nem, akkor marad pdf nézőnek a chromium (ami amúgy meglepően jól működik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Autós topik
- Arc Raiders
- Elfelejtettem a film címét
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Okulart ismerem, és használtam is mikor megtérítettél Manjaro-ra