Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pár hete használtam utoljára. Arra használom, hogy ha beteg vagyok akkor is tudjak otthonról dolgozni.
Egy 8-9 órás napot még soha nem bírt végig. 2-3 szakadás mindig van naponta és elöfordult, hogy utána nem engedett vissza. Mac-en egyik hiba sem fordult még elö, csak ugyebár linuxon van a munka nagybrésze, mac-en csak az adminisztráció.
Az otthoni kliens mindkét esetben linux, tehát a küldö oldali kódban lehet valami.Kipróbálom a frissített változatot, amint otthonról jell dolgoznom (gyors kipróbálás alatt korábban sem volt gondja), bár eddig is feltettem minden frissítést.
Kössz a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest