Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici
    félisten

A TeamViewer a 13-as verzióval szépen ráfeküdt a natív linuxos kliens fejlesztésére, korábban csak 32 bites volt elérhető, az is alig tudott valami extrát. Most meg szépen zárkózik fel a frissítésekkel a funkcióban is.

Telepítettem másnak a Cewe fotókönyv alkalmazást, install.pl fileból. Na ilyennel se találkoztam eddig. Azért tudják ezek a programozók, hogyan kell a linuxtól minél több mindenkit távol tartani, hogy kezdők még véletlen se tudjanak telepíteni egyszerűen, vagy a megszokott módon. Korábban is írtam ide erről.

Akkor szokás ilyen "nem szokványos" módú telepítést választani, ha azt akarják, hogy minden disztrón menjen, de nincs erőforrás különböző csomagok létrehozására.

A TV azért linuxon még nem százas. Nálam rendszeresen kidobál menet közben, és sokszor előfordul, hogy a távoli gépet offline-nak látom, pedig látom, hogy online. Ha egyszer lemegy alvóba a gép, akkor 50%, hogy a TV visszateszi-e az online listába.

Debianon kicsit jobb a helyzet, mint Arch-on, gondolom a konzervatív hozzáállás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák