Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Értelek de ennyíre nem ísmerem ezt az adaptert,most használnám is előszőr.
8771 Realtek Semiconductor Corp. Bluetooth Radio
Az lehet hpgy én most tévedek,de szerintem RTL8771 chip lehet benne az lsusb kimenetén ezt látom,ha tévedtem akkór előre is bócsánatót is kérek.https://ventionaccessories.com/product/usb-bluetooth5-0-adapter-black-2/
Ígen az adapreremnek a felírata stimmel,de nekemmás vólt a dóbózán a kép,csak az első kép vólt rá nyómtatva,adapterem 5.0 verziójú.
Légyszíves egy kícsit póntósítsál,sok sok óldalakat is ólvast és ótt is ezt móndták mint éppen amit most mondasz.
Ezt a dolgle-t nem értem,mit is kellene még tennem: bluemann csómagját már telepitettem,de ez a dongle nem akarja az ígazságót,mit tehtnék még,mert fógalmam nincsen is már,mit tehetek is még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged