-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi mindkettőknek a hszt.
Megnézem majd a Plankot is. Bár előbb a rendszert fogom átbugázni, Most pl. nem is találtam a panel áttetszőség beállítást. Majd még nekifutok, ha lesz rá affinitásom.
-
törölt tag
-
törölt tag
Cairot elfelejtettem véglegesíteni, persze a saját már letiltva. Üres kèpernyőm van
Hogyan hozhatom vissza bármelyiket?
-
törölt tag
válasz
#01758976 #13598 üzenetére
Bátttya nagy mókamester, ismerek is pár trükköt. Vót tíz percem, így parancssorból uninstall -> restart -> lev258 link ismétlése, fel is megy megint szépen, most már megvan a felhő, adatközpont, minden stimm. Csak újra nincs hang. Ebből világégés lesz gyerekek. Mindjárt felhívom Jay-Z-t és elküldöm a picsába a fasza kliensükért, ami hót szívás Roon nélkül. (Megjegyzem winen is.)
Ezt a Mintet mintha nekem találták volna ki, makulátlan darab személyemnek, így van.
-
törölt tag
válasz
lev258 #13594 üzenetére
Hát jahh, pont most olvasgatok utána, sokan baszkódnak vele audiophilek. Van akinek nem megy a master kibontás, van aki mp3-ra dekódolja stb stb. Kihagyom ezt, Winen sem használtam sokat, marad böngészőben, Linuxon ott a helye, egyelőre. Majd jön a Sopti hifi, azzal talán nem lesz szívás.
-
-
törölt tag
Fel akartam telepíteni a Tidal asztali verzióját [ez alapján]. Viszont a Snap előtt nem töröltem amit írnak. Ha most a Snap-et törlöm, majd parancssorból a kellő filét is, úgy menni kéne a dolognak? Vagy mit tegyek?
Ez milyen jó, azt írja, hogy nincs ilyen file vagy könyvtár. Szívás. Megpróbálom, de kétlem, hogy másodikra menne ugyan úgy.
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #13567 üzenetére
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #13563 üzenetére
És a panelon az ikonjában kijelzi, hogy hány db leveled van? Nekem eddig erre nem sikerült rábírnom.
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #13561 üzenetére
Az alsó panelon szeretném látni az ikont, mutatva hány levelem jött. Csak annak kellene bejelentkeznie, nem pedig minden hóbelebancnak. Most nyomatom a Thunderbird-et, az lehet még jobb is lesz, mint a google sajátja.
-
törölt tag
Gmail notifier-t szeretném asztalra telepíteni, tehát nem a böngészőbe, de nem megy. Hogyan kell?
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #13558 üzenetére
Meg volt az SM is, nem szimpi, maradok a Cellunál, eltudok nyúlni a 0 és 9 ig
Tényleg elvagyok, beszarás a Mint
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #13556 üzenetére
A legfaszább film lejátszó Ever. WINEt kerülném, azért is kérdeztem. Új vagyok a linuxon, de már volt majd mindennel egy próba, de menetek is vlc kmplayer meg társaik. Mindegy, akkor marad a celluloid, de itt meg nem tudom a hangerőt a PgUp/Dn-re rakni és a kép is egy picit alatta a Poténak. Nem nagy ügy, ennyit bőven megér a win elhagyása, qrva jó kis Os ez. Okos és fluid.
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #13554 üzenetére
DaumPotPlayert hogyan lehetne felvarázsolni erre az os-ra? Nem találtam rá megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest