- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
porthamt #5622 üzenetére
És mindenféle MS Office finomságok is úgy jelennek meg, ahogy kell? Képletek, speciális formázások, ... (ezeket sosem jelzik a leírásokban)
Mert sokszor írják, hogy ez meg az a program mennyire kompatibilis vele (pl. WPS Office is ezzel hirdeti magát), de van pár dolog, ami a hiányzó szabványosság miatt nehezen megoldható ezekben. A LibreOffice is teljesen jól kezeli az összes formátumot (meg a többi program), amíg nincsenek ilyen "speciális" igények.
Egyébként a kérdezőnek az MS Office kell és már fel is rakta. Csak egy kisebb problémája van vele. Neki egyértelmű, hogy más nem fog szóba jönni. -
lev258
veterán
válasz
porthamt #5522 üzenetére
Ez inkább jelzésértékű figyelmeztetés volt a részemről. Volt itt már olyan, aki abban lelte kedvét, hogy 20-30 ppa-t beírt és javasolta, mindenki aktiválja a rendszerén, mert az milyen jó lesz.
Az x-swat-tal kapcsolatban most is fenntartom a véleményem. Ha megnézed, a benne levő csomagok több, mint 2 évesek. Nem ajánlanám semelyik mai rendszerhez ezeket használni. -
válasz
porthamt #5288 üzenetére
Szia!
A PPA felvételétől és a frissítés után mitől lenne legújabb codec-ünk egyébként?
Örülünk, hogy segíteni akarsz, de értelmetlen beírásokkal ezt nem könnyű elérni!Azt javaslom, hogy ha találsz olyan kérdést, amire tudod a megoldást, akkor azt írd le, de ne ilyen profi módon!
-
Bohus
aktív tag
válasz
porthamt #4323 üzenetére
Alternatíva NTFS partíciók rejtéséhez: hozz létre az /etc/udev/rules.d/ alatt egy 99-hide-disks.rules fájlt, amelynek ez legyen a tartalma:
KERNEL=="sdaX", ENV{UDISKS_PRESENTATION_HIDE}="1"
Ha már létezik a fájl, akkor csak ki kell egészíteni, X helyett értelemszerűen a partíció számát kell szerepeltetni. Nálam a Double Commander ennek ellenére látta az ntfs partíciókat, a DC saját beállításai között tudtam elrejteni őket. Így már nyoma sincs a Windows rendszerpartíciónak.
-
lev258
veterán
válasz
porthamt #4285 üzenetére
"legujabb Mesa-ra csereli aminek a neve Gallium"
Olvass utána mégegyszer. Nem mindegy, mi micsoda.
"Olvass a Galliumrol a Phoronixen."
Én is ezt javaslom.
growler: Köszi, de Mesa információkkal én is eléggé képben vagyok. Ahogy írtam, csak a Mint aktuális választása érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged