-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
adamch4 #3473 üzenetére
Ha csak annyi a problémád, hogy eltűnt a hálózatkezelő ikonja a többivel együtt, akkor a panelen kattints jobb egérgombbal egy üres helyen, majd hozzáadás a panelhez, és a listából az értesítési terület-et válaszd.
Abban van benne a hálózatkezelő ikonja is, a hangerő, valamint az egyéb, háttérben futó programok, amelyeknek van ikonja az értesítési területen.
-
válasz
adamch4 #3473 üzenetére
Amit hiányolsz, az a nm-applet vagy network manager applet a panelra. Mate-t nem ismerem, de valahonnan le leht szedni panelre alkalmazásokat, gondolom. Onnan telepítsd újra a nm-applet-et.
RendszerbeállításokVezérlőközpontnál nincs olyan, hogy Kisalkalmazás-ok?
nincs most fenn Mate egyik disztrón se, megnézni nem tudom -
lev258
veterán
válasz
adamch4 #3462 üzenetére
Ami egyszer ott volt, azt vissza is lehet hozni. Még arra gondoltam, ha nem szabtad nagyon át a dolgokat, megpróbálhatnád a MATE asztal beállításait alapra állítani. Ehhez ki kellene törölni (biztosabb, ha csak átnevezed) a saját mappádban levő rejtett mappát, ami a beállításokat tartalmazza. Nem tudom, a .config-on belül találod-e, vagy valahol külön.
-
lev258
veterán
válasz
adamch4 #3455 üzenetére
Vannak a menüben hálózati menüpontok. Illetve előfordul olyan is, hogy nem a felajánlott zárt drivert érdemes feltenni, hanem csak a firmware-t a többit pedig a nyílt driver lekezeli. Persze utóbbi pontos típus ismerete nélkül nem ajánlható, csak tájékoztatásképp írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged