- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
afi0903 #4901 üzenetére
Te magad írtad, hogy az egyik logfájllal van a gond. Vagyis meg kell nézni, hogy miután újra megjelenik törlés után, és ismét növekszik, milyen sorok veszik át benne az irányítást, mitől hízik.
Torrentnél meg elvileg te állítod be, foglalja-e előre le a helyet neki, vagy pedig dinamikusan csinálja. -
válasz
afi0903 #4687 üzenetére
Én speciel az Audacious-t is használom zenehallgatásra, abban pl. van Rand(om) beállítás, ha az alap lejátszóban (ami nem is tudom hirtelen mi, meg kiadásfüggő is) nem találnád.
-
Sonja
nagyúr
válasz
afi0903 #4557 üzenetére
Én az FF Multi Converter programot használom erre a célra (is). Vannak előre beállított Preset-ek, amiben megtalálhatóak az Androidos telefonok is. Több programot is kipróbáltam (köztük a handbreak-et is), míg végül ennél maradtam. Szvsz egyszerű használni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest