- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
jimmy399 #8150 üzenetére
Ezt nem értem, szerintem csak manual van. Laptopról van szó. jobb alsó sarokban van az akksi kijelző. Ha arra rámegyek, akkor feldobja a fényerő állítást. Amennyiben annak a beállításába megyek, ott már van részletes, de csak egyféle beállítás. KDE esetében 2 féle beállítás van. Egy ha hálózatról megy és egy külön ha telepről. De akkor itt erre így nincs megoldás ezek szerint. Akkor kénytelen vagyok állítgatni. Kár.
-
Tommy1982
tag
válasz
jimmy399 #4219 üzenetére
Megpróbáltam ez alapján megcsinálni a particionálást Gparted helyett, és most már több szabad hely van (reserved block törlés: tune2fs -m 0 /dev/sdb1), bár még mindig nem a teljes méret (14 GB-al kevesebb), marad így, már csak azt kell megoldanom, hogy Samba-n tudjam írni Windows-ról.
-
Tommy1982
tag
válasz
jimmy399 #4217 üzenetére
Sajnos fog kelleni a finomhangolás, Samba megosztással nem lehet írni, viszont azt nem értem, hogy miért csak ennyi szabad hely van a full üres 1 terás vinyón, alapból 931 GB-ból csak 916 GB-ra formázta a gparted, és még ebből is kevesebbet lát a Windows Samba-n keresztül
-
válasz
jimmy399 #4197 üzenetére
Ne hozd a szívbajt az SSD tulajokra, az az 5-6 tera inkább 100-as nagyságrendben reálisabb!
test2 tipus a 2 PB küszöböt is átlépte
(#4200) jimmy399 Gondolom csak elírás volt!
AZ 5 éves gari se emiatt jó, hanem a vezérlő miatt, ami akármikor meg tudja adni magát, persze megbízhatóbb példányoknál is elég ritka az ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest