-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
Miért gondolod azt hogy a frissítéskezelő egyszerűsítése visszaesést jelentene?
Az lenne a jobb ha bonyolult lenne? Mert akkor az apt a "konzolos felületével" egyszerűbb lenne...
A Timeshift nem kötelező de ajánlott aki oda-vissza telepítget csomagokat,nekem is van "mentésipontom" a kezdteti állapotból.ubyegon2: Nekem a virtualbox nem hajlandó elindulni,az ajánlja telepítsem újra,már próbáltam mindenféleképen:szoftverkezelő,apt,még külsős(*.deb) fájlos telepítés se működött(érdekes mert szintén *.deb-el ment fel teamviewer és köszöni még most is jól van). 18.04-el még rendesen "muzsikált".
-
Timeshift mitől lenne kötelező?
Két gépen van fenn a Tara, egyiken sem használtam még.Az a színes sáv sem zavar a Frissítéskezelőben:
Amúgy nehezen hiszem, hogy valaki ekkora rutinnal a Frissítéskezelőre szorulna, mikor terminalból is frissíthetsz. (Nekem amúgy ugyanolyannak tűnik, mint volt)
Van valódi problémád is a Mint Tara-val?
(#9779) Frawly
Bár szerintem az Arch-vonalhoz képest a Gentoon kívül kb. minden visszalépés.
Ne nevettess már kora reggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest