- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9133 üzenetére
Szépnek nem szép, de jól látható.
Nem szeretem a sötét felületeket. Nekem kell a kék tálca és tetszik a jobb sarokban lévő átméretező/bezáró gomb. Persze a Win7 jobb lenne, de nem találtam ilyen világos felületűt. Miért akar mindenki darkos témát? Persze a rózsaszínű és a baba kék az nekem se jön be. A link alatt lévő képek se tetszenek, túl csicsás.
Igen az a neve megnéztem. Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már? A rendszer telepítés is változik ahogy látom.
Most már tudom van ilyen is. Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni. De így is megtalálom már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest