Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszi a részletes segítséged!
A vége az lett, hogy ma újra telepítettem a rendszert és figyelmesebben csináltam mindent.
Jelszót nem engedett változtatni, nem működött a bill passwd parancs után, de már nem fontos. Aztán ott volt még az a fránya idegesítő kulcstartó is, ami chrome megnyitásnál felugrik. Remélem ez nem jön elő nekem többé. Nem akarom használni.
Azt az (i) betűt láttam csak nem tudtam mire jó. Rengeteg téma van. Végül XP témánál maradtam a kék tálca és a piros X (bezárás) gomb miatt. Picit fapados így a kinézet, de egyelőre elleszek vele. Aztán a PPA-t tárolót keresgéltem egy ideig és most jutott eszembe, hogy szoftverfrissítőben van.
Sikerült nevet adnom az utólag csatlakoztatott HDD-én levő két partíciónak is. Nem tökéletes, mert a HDD típusát továbbra is oda írja elé, de most így tudom melyiken mi van.
Audio probléma: Vagy az SMPlayer vagy a Clementine kavart be neki. Most nincs telepítve egyik se és nincs érces hangja a filmeknek. Olyan volt mint amikor a tinik mutálni kezdenek. Majd még kitapasztalom ezt a részét.Egyelőre próbálom kiismerni a rendszert használat közben.
Félni nem kellett volna a Linuxtól Win után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Nintendo Switch
- Samsung kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon