Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#898) Bohus Akkor még tényleg a kezdet kezdetén voltam és igazából az alapból fenn lévőkből választottam( 4 asztali kezelőfelület simán volt), így akár működhetnének is, ha kiválasztod. Akkor az is okozhatta a gondot, hogy csináltam az elején /home- ot és több disztró is használta. Vagy bármi más, amit ma sem tudok. A legnagyobb kűzdelem MINT után a Debian felrakása volt, totál kezdőként hálókártya beállítása és a fglrx driver telepítése, hogy működjön Gnome 3- al.
Szóval az, hogy (#8469- ban nem javasoltam, inkább a hozzám hasonló kezdőkre vonatkozott. Hozzáértőknek nem okozhat gondot.
Ott van például a Cinnamon, ami alapból csak a MINT- ben van, mégis telepíteni lehetne akár az openSuse- re is. Megpróbáltam még az elején.
Most már csak abban vagyok biztos, hogy Linuxnál nincs lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő