Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#898) Bohus Akkor még tényleg a kezdet kezdetén voltam és igazából az alapból fenn lévőkből választottam( 4 asztali kezelőfelület simán volt), így akár működhetnének is, ha kiválasztod. Akkor az is okozhatta a gondot, hogy csináltam az elején /home- ot és több disztró is használta. Vagy bármi más, amit ma sem tudok. A legnagyobb kűzdelem MINT után a Debian felrakása volt, totál kezdőként hálókártya beállítása és a fglrx driver telepítése, hogy működjön Gnome 3- al.
Szóval az, hogy (#8469- ban nem javasoltam, inkább a hozzám hasonló kezdőkre vonatkozott. Hozzáértőknek nem okozhat gondot.
Ott van például a Cinnamon, ami alapból csak a MINT- ben van, mégis telepíteni lehetne akár az openSuse- re is. Megpróbáltam még az elején.
Most már csak abban vagyok biztos, hogy Linuxnál nincs lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon