-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan #8788 üzenetére
Én a desktopon hasonló anomáliák elkerülése miatt mindig friss telepítést csinálok, igazából minden repo és lényeges beállítás megvan abban a pár elmentett txt-ben, tisztább, szárazabb érzés. Egyedül a fontokat nem tudom hamar ugyanolyanra belőni sem desktopon sem FF-ban, valahogy ezeket a konfigokat mindig elfelejtem elmenteni....bár most rapid módon kellett ledózerolnom az SSD-t és a /home és a / fontosabb mapáit lementettem.
Gyanítom, hogy nálad sem fog helyrejönni ez az anomália.
Igaz ki lehet bírni mintupdate app nélkül is.
(#8789) Syl
Be fogom ide írni a véleményem. Tudod hogy nem vagyok szívbajos
Igen, rémlik....ööö.......nem gondoltad amúgy, hogy csak udvariasságból írtam, hogy kíváncsiak vagyunk, mi a véleményed a Cinnamonról?
én úgy is ki tudom találni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest