Hirdetés
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Amennyire tudom, a xorg-ot sem frissíti. Manuálisan pakoltam fel frissebbet még régebben (talán nem a 17.3-nál).
Amikor meg legutóbb az egyik barátomnak próbáltam ugyanezt, sikerült megölni a rendszert. Valamiért ilyenkor mániája a Mint-nek, hogy lehúzza a grafikus felületet. Gondoltam üsse kő, ez még pótolható utólag. Csak aztán előállt az a helyzet, hogy függőségi gondokra hivatkozva a korábbi xorg-ot óhajtotta, így nem tudtam visszatenni. Természetesen ezek után a xorg visszacserélése sem ment neki.
Bevallom, ennyire nyűgös rendszerrel még nem volt dolgom, így aztán átnyargaltam Ubuntura és Ubuntu Mate-re. Így se a 17-es Mint-ben, se a 18-asban nem leszek a top-on.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon