- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
ubyegon2 #3756 üzenetére
Ugyan már
Dhampir, lev258: Igazándiból a Windows 7-en minden működik, de rettentő sok erőforrást felemészt. Ezért váltottam Linux Mint xfce-re, nem gondoltam, hogy még torrentezni sem tudok ezen a rendszeren, ilyenre hogy ki sem tudom kapcsolni, egy teljesen friss rendszert pláne nem számítottam
Itt nem lehet okot keresni a fagyásra, teljesen tiszta rendszer, nem olyan rég tettem fel, ilyen egy jól megírt szűz rendszer nem produkálhat. Csak a torrentklienseket tettem fel, de mindegyikkel csinálta. Gondolom a nethiány volt a baja, de akkoris nah...
Ennek ellenére érdekelne a megoldása a promblémámnak, hátha könnyen orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged