- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Valamiért a KDE-s telepítéssel megmaradt az előző distro 3.19-es kernele, nem értem miért. Lényegtelen. Elképzelhető, hogy ez is közrejátszott, hogy hibásan ismerte fel a monitor felbontását. Ha már így alakult, akkor felraktam hozzá a vivid drivereket, ahogy írtad. Ez megoldotta a felbontással kapcsolatos problémát. A driver manager viszont még mindig 340.76-ot ír, és ugyanúgy van tearing. Gondolom nem ennek kellett volna történnie...
@VaniliásRönk:
Csak hogy egy kicsit kompenzáljak, a Windows 7 óta nem tudom kikapcsolni a mouseaccel-t, így játékra szerintem teljesen alkalmatlan az a platform. Tökmindegy, hogy mennyire jók a video kártya driverek, ha az egérrel nem lehet célozni...
-
inf3rno
nagyúr
Hehe, ha attól nem kapsz epilepsziás rohamot, amit linkeltél, akkor semmitől.
Szerintem ez sokkal barátibb, és nálam ugyanúgy látszik rajta a probléma. [link]
Nálam be volt kapcsolva Mint+Xfce-nél, de ezen nem veszünk össze. Esetleg bármi info, hogy a vivides drivereket hogyan tudom feltenni? Nem vagyok benne biztos, hogy az én videokártyámhoz egyáltalán van megfelelő driver azok közül. 6 éves darab geforce 200-as szériából.
A Compiz-t már írtad egyszer. Most már nincs fent Xfce az SSD-n, de amint felkerül valamelyik disztró vele, akkor meg fogom nézni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest