-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #3227 üzenetére
Én KDE-t használok, de nem vagyok guru
Viszont így sem nagyon értem a kérdést, mert mount-olni a grafikus felületről legalább kétféleképpen tudsz:
1) Mikor berakod a pendrive-ot/USB HDD-t, akkor a jobb alsó sarokban az értesítő sávon felbukkan, és megkérdi, mit akarsz vele csinálni, egyik opció a megnyitni Dolphin-ban (alapértelmezett fájlkezelő), és az azonnal mount-olja is
2) Ha ezt elmulasztanád, a Dolphinban a bal oldali eszköz-felsoroló sávon fel fognak bukkanni az új meghajtók (hacsak ki nem kapcsoltad ezt a sávot), ott pedig csak bal gombbal rá kell klikkelni.Valószínűleg a Krusader sem sokkal bonyolultabb.
(Most munkahelyen vagyok Win7-tel, így nem tudom lefotózni.)
-
válasz
Dr.FantastiK #3227 üzenetére
Jogos, azért is írtam az alább kiemelt részt, mert a KDE-s guruk most biztosan nyaralnak!
...ezeket érdemes felfedezni. - próbáltam sugallni, hogy egy új DE használatakor neked kell megismerkedni a részleteivel ilyenkor!
(#3226) Tonyk De legalább az egyik DE friss változatban jön ki! XFCE4.12
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged