- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Megjegyzem, hogy az Ubuntum, azóta kicsit gyorsabb lett, amióta újratelepítettem.
Disztro váltás előtt adhatnál neki egy utolsó esélyt. Kendek progijával lemented a mostani állapotot, csinálsz egy szűz telepítést, és visszaállítod a mentésed.Ezen kívül érdekesnek tűnik a shadow által az ubuntó fórumban tegnap belinkelt disztro: Zorin OS. (de nem próbáltam ki, csak olvasgattam a honlapjukat)
-
chab7
addikt
Lenne is egy kérdésem rögtön. Ha van külön /home partícióm, akkor megadhatom a Mintben is ugyanazt, és akkor a programok beállításai, adatai megmaradnak, vagy inkább formázzam és építsem fel újra? Mert ugyanazon disztrón belül működik így, de azt nem tudom másra váltva okoz -e gondot ha ugyanzt a home partíciót használnám mint eddig.
(#246) fradi81: Ahhham, szóval akkor már nem teljesen gördül mert packokkal frissíthető? Ha elég gyakran jönne ki hozzá akkor nem gond.
Az oldalakat ismerem, már hónapok óta olvasgatok amúgy a témában , mert nehezen tudom eldönteni mi is legyen az utód. Ami biztos az ubi repül.
De még az LMDE és Scientific között nem tud eldőlni melyik is legyen a nyerő.
Az LMDE áll icipicit jobban a rolling miatt, de akkor ez nem teljesen az. -
fradi81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest