-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Megjegyzem, hogy az Ubuntum, azóta kicsit gyorsabb lett, amióta újratelepítettem.
Disztro váltás előtt adhatnál neki egy utolsó esélyt. Kendek progijával lemented a mostani állapotot, csinálsz egy szűz telepítést, és visszaállítod a mentésed.Ezen kívül érdekesnek tűnik a shadow által az ubuntó fórumban tegnap belinkelt disztro: Zorin OS. (de nem próbáltam ki, csak olvasgattam a honlapjukat)
-
chab7
addikt
Lenne is egy kérdésem rögtön. Ha van külön /home partícióm, akkor megadhatom a Mintben is ugyanazt, és akkor a programok beállításai, adatai megmaradnak, vagy inkább formázzam és építsem fel újra? Mert ugyanazon disztrón belül működik így, de azt nem tudom másra váltva okoz -e gondot ha ugyanzt a home partíciót használnám mint eddig.
(#246) fradi81: Ahhham, szóval akkor már nem teljesen gördül mert packokkal frissíthető? Ha elég gyakran jönne ki hozzá akkor nem gond.
Az oldalakat ismerem, már hónapok óta olvasgatok amúgy a témában , mert nehezen tudom eldönteni mi is legyen az utód. Ami biztos az ubi repül.
De még az LMDE és Scientific között nem tud eldőlni melyik is legyen a nyerő.
Az LMDE áll icipicit jobban a rolling miatt, de akkor ez nem teljesen az. -
fradi81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged