- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dell notebook topic
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Igen az az én legjobb tudomásom szerint is a boot splash screen. Egyébként a tudatos döntésük volt, hogy ezúttal tök fekete. Viszont érdekes, nekem bootnál tényleg tök fekete és egy sort sem ad be a logból.
"In Linux Mint 11 the boot splash screen is now completely black. It doesn't show a logo with green dots as it used to. This is by design. Once the system is installed the boot sequence is relatively fast. The black loading sequence doesn't look out of place and it looks consistent across all computers, whatever driver you're using."
Nem próbáltam, nekem jó a fekete, de ez esetleg működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Yettel topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon