- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Szerintem ez valahogy inkább csak elvi kérdés. Nálam is. Mert OK, persze, van pár TB tárolóhelyem itthon, fel tudnék telepíteni ha akarnék akármit, vagy inkább mindent, minden "formátumban".
De a kérdés az, hogy miért nincsenek a disztribúcióknál a tárolókban friss és működő programok? Mint ahogy voltak a kezdetektől - nem sokkal ezelőttig?
OK, alternatívának ott a flatpak - snap - mit tudom én, használja, aki akarja: de hogy van, amit feltelepítek rendszercsomagként és régi - nem működik, vagy fel sem tudom telepíteni rendszercsomagként, mert nincs olyan, az furcsa iránya a linuxnak :-(
Az érzésem az, hogy a disztribúció reszelgetőknek már a disztribúciók reszelgetése is túl nagy falat: gondolták az alkalmazásokkal szórakozzon, aki akar, hiszen itt a flatpak, aztán annyi.
Elnézést az offolásért, be is fejeztem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon