- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
zizidor #15178 üzenetére
Na, megvolt a btrfs újratelepítős teszt. Felraktam, aztán újratelepítésnél úgy jelöltem ki ugyanazt a partíciót, hogy formázás nélkül. Illetve annyit azért variáltam, hogy a @ subvolt átneveztem (old_@), a @home viszont maradt, de direkt más felhasználónevet adtam meg. Minden fájl megmaradt, az előző felhasználó home könyvtára is megvan, a teszt célból letöltött fájlokkal együtt.
Persze ez nem jelent garanciát arra, hogy a Ubiquity újabb verzióinál is így fog működni.
-
válasz
zizidor #15178 üzenetére
Szerintem ez attól is függ, hogy melyik telepítőről van szó. Fedora alatt Blivet GUI-val meg lehet oldani, de nem vagyok biztos benne, hogy egy Ubuntu vagy egy Manjaro telepítő egyáltalán figyelembe veszi-e a subvolume-okat. De tényleg csak akkor tudnánk meg pontosan, ha kipróbálnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest