- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Sztem csak nyitottság vagy egy jó nagy Win elégedetlenség. Állandó küzdelem a Microsofttal, én nagyon beleuntam anno. Rémített viszont a terminál, így duálba kezdtem. Viszont egy hét alatt csak grafikusan mindent megoldottam. Pár progi volt ami elsőnek hiányzott: asztali mail jelző, kétablakos filekezelő, foobar2000, Tidal, CAD. Maga a Mint mint OS viszont 1 nap alatt lenyűgözött. Így abban az egy hétben mindent kikutattam ami kellett a napi működéshez. Minden hamar meglett terminál nélkül így a Win ment a picsába. Egy grafikai felületről jövő embernek (én is) több idő kellhet a terminál használásához, pedig rengeteg időt és energiát megspórol, ma már jóban vagyunk, noha ritkán használom, közben teljesen puritán felhasználó lettem. Szal lehet ezt parancsok nélkül is teljes, elsőnek, aztán úgy is győz a kíváncsiság meg a terminál.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Rendszergazda topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Nyaralás topik
- Revolut
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon