- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
#1381: ubyegon2, köszi! Meglesem ezt is b-tervnek.
Mint 16 vs Mint 17: elgondolkodtam rajta, sajnos most nincs sok időm, hogy olvasgassak utána, talán 1 hónap múlva. Nem tudom, hogy milyen nyavajával járhat a frissítés: WinXP, GRUB update, torrent-ek, NAS, stb.bob.zxr: köszi neked is!
A csomagkezelőben ezt a verziót találtam: 37.0.2062.3-1 Vagy repo-t kéne állítanom a 36-os bétához? -
Azt gondoltam, hogy link címe alapján a Downgrade is benne lesz, de inkább az Up- ot írják, de amint mondottad, benne van a béta link is!
Most, hogy lassan megértettem, mire gondolsz, természetesen sunyin visszaélek a segítőkészségemmel és zaklatást is elkövetek feltehetőleg!
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem is használok Chrome- ot!Lassan feltehetnéd a 17- et, mert a 16 lejár. és még a galád cinizmusom is jól kiütközött

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem is használok Chrome- ot!
Rowon