-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, bár az én 7 éves gépem se számít valami szupernek. Nekem filmlejátszás, böngésző és youtube 2/3 prociterhelést csinál. Azt olvastam valahol, hogy a Cinnamon kb. az XFCE terhelésével egyezik, a Gnome3, de főleg a KDE alatt van jóval! A furcsa az, hogy kb. ugyanilyen prociterhelést okozott az XFCE- s Manjaro is.
(#1235) Viktoár
A rendszerfigyelő saját maga használja a procit úgy, ne azt használd, hanem terminalból a htop nevű alkalmazást, valószinű, hogy telepíteni kell terminalból,sudo apt-get install htop.
Itt meg lehet figyelni, mi eheti még a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest