- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #11779 üzenetére
Linux alatt nincs dinamikus swap, csak statikus, fix méretű, akár swapfájl, akár swappartíció.
Anno, mikor még megvolt bennem az érdeklődés szikrája, elmentegettem Debianos linkeket és találtam ezt:
és akkor már legyen itt meg egy hsz-ben ez is:
A kolléga meggyőzését feladtam, hogy 8GB fizikai mellé felesleges a rendszer által kreált swap file.on kívül több, azt is hiába írtam le többször, hogy a Mint swap file-t csinál alapból, csak azt olvasom még vagy 5x, hogy nem tudjuk mi van akkor a swap-pal. Egyre gyakrabban az az érzésem, hogy a nagybetűsök galádkodnak és én ide láthatatlan tintával írok. Ki is oldalgok lassan ebből a thread-ből
-
törölt tag
válasz
Frawly #11779 üzenetére
Én nem nyúltam hozzá, nem hoztam létre partíciót sem neki, úgyhogy az van amit a rendszer csinált magának, ami fájl lesz ebből kiindulva. free -m parancsra 902MB-ot ír totalnak és 0 used. Úgyhogy akkor ekkorát csinált magának, nem is nyúlok hozzá. 7.5GB a ram, mivel 512-t adtam az igp-nek.
A modolt Minecraft végtelen memóriát elhasznál, ezért érdekes a swap fájl mérete, de egyelőre még nem akarok játszani vele, majd ha oda jutok akkor meglátjuk mit szól hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- SzoftverPremium.hu
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest