Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Linux alatt nincs dinamikus swap, csak statikus, fix méretű, akár swapfájl, akár swappartíció.
Anno, mikor még megvolt bennem az érdeklődés szikrája, elmentegettem Debianos linkeket és találtam ezt:
és akkor már legyen itt meg egy hsz-ben ez is:
A kolléga meggyőzését feladtam, hogy 8GB fizikai mellé felesleges a rendszer által kreált swap file.on kívül több, azt is hiába írtam le többször, hogy a Mint swap file-t csinál alapból, csak azt olvasom még vagy 5x, hogy nem tudjuk mi van akkor a swap-pal. Egyre gyakrabban az az érzésem, hogy a nagybetűsök galádkodnak és én ide láthatatlan tintával írok. Ki is oldalgok lassan ebből a thread-ből
-
törölt tag
válasz
Frawly
üzenetére
Én nem nyúltam hozzá, nem hoztam létre partíciót sem neki, úgyhogy az van amit a rendszer csinált magának, ami fájl lesz ebből kiindulva. free -m parancsra 902MB-ot ír totalnak és 0 used. Úgyhogy akkor ekkorát csinált magának, nem is nyúlok hozzá. 7.5GB a ram, mivel 512-t adtam az igp-nek.
A modolt Minecraft végtelen memóriát elhasznál, ezért érdekes a swap fájl mérete, de egyelőre még nem akarok játszani vele, majd ha oda jutok akkor meglátjuk mit szól hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon