Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Dehogyis, az a legelején nagyon hasznos, de főleg nézelődésre.
Anno első napokban böngészgettem én is benne, de hamar terminalra álltam át, mert jobban szerettem látni a folyamat-ablakban az egésznek a végrehajtását. Akkoriban persze még nem voltak ezek a konténerezett csomagok szerencsére.Persze azok miatt, amiket írtam, célszerűbb mielőbb hanyagolni.
De lehet még pár olyan program, amit onnan könnyebb felrakni mégis, talán Spoti meg hasonló kliensek, ebben most nem nagyon vagyok képben.(#11424) growler
Egykutya mindhárom pedig. Mondjuk én annyira behatóan nem tanulmányoztam őket, mert minek? Jelenleg nem tudok olyan csomagot elképzelni, amit csak onnan tudnék feltenni, talán az előbb említettek kivételével.
De akkor mi a különbség? Megtudjuk azt is?

Az én régi laptopomon jól fut a Mint Cinnamon!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pár hete meglepve láttam, hogy a Mate alacsonyabb erőforrásigényű volt, mint a XFCE.....elég fura.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anno első napokban böngészgettem én is benne, de hamar terminalra álltam át, mert jobban szerettem látni a folyamat-ablakban az egésznek a végrehajtását. Akkoriban persze még nem voltak ezek a konténerezett csomagok szerencsére.
Rowon