- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #11419 üzenetére
Na várjunk csak, én a véleményemet egyébként abból a thread-ból eredeztetve fejtettem ki, hogy felmerült a Szoftverközpontban található olyan csomag, ami 2.5GB méretben települt volna! Erre reagáltam én konklúzióként, hogy inkább el kéne felejteni azt a haszontalan Szoftverközpontot és leírtam a célszerű alternatívákat, amiket egyébként mindenki tud/használ a nagyon kezdőkön kívül! De tudjanak ők is ezekről! Mert ha nem tudnak, akkor egy 20MB-os telepítési mérettel bíró programot fel fognak telepíteni Szoftverközpontból 2,5GB hely felhasználásával! Ez ugye nagyon nem jó és felesleges is, ha van más módszer is ugyanannak a programnak a felrakására.
Egyszóval nem is a Szoftverközpont értelme volt a téma, de már csak arról beszélünk mégis.
Ezek az említett konténerezett csomagok, Snap, Appimage, Flatpak, amik egyszerű felhasználói szokások mellett totál értelmetlenek, de a kezdő örömmel rátalál ilyenekre a Szoftverközpontokban. Ezek miatt is mondom újra, hogy nem célszerű onnan indulni, ezért kell minél hamarabb megismerni a többi, jóval hatékonyabb megoldást.
Remélem így már kicsit tisztább számotokra, miről nyekergek igazából. Mert ugye senki nem thread-et, avagy a big picturest szemlélve reagál, hanem mindig az utolsó a témában keletkezett hozzászólásra! (vannak szerencsére kivételek)
szerintem
Én totál nulla informatikai tudással 6 év alatt vagy 5-6 alkalommal nyitottam meg a Szoftverközpontot, mégis megoldom valahogy, amit szeretnék, innentől kezdve nyugodtan mondhatom, hogy totál felesleges használni.
Mindemellett amiket írsz, az teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest