Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #11419 üzenetére
Na várjunk csak, én a véleményemet egyébként abból a thread-ból eredeztetve fejtettem ki, hogy felmerült a Szoftverközpontban található olyan csomag, ami 2.5GB méretben települt volna! Erre reagáltam én konklúzióként, hogy inkább el kéne felejteni azt a haszontalan Szoftverközpontot és leírtam a célszerű alternatívákat, amiket egyébként mindenki tud/használ a nagyon kezdőkön kívül! De tudjanak ők is ezekről! Mert ha nem tudnak, akkor egy 20MB-os telepítési mérettel bíró programot fel fognak telepíteni Szoftverközpontból 2,5GB hely felhasználásával! Ez ugye nagyon nem jó és felesleges is, ha van más módszer is ugyanannak a programnak a felrakására.
Egyszóval nem is a Szoftverközpont értelme volt a téma, de már csak arról beszélünk mégis.
Ezek az említett konténerezett csomagok, Snap, Appimage, Flatpak, amik egyszerű felhasználói szokások mellett totál értelmetlenek, de a kezdő örömmel rátalál ilyenekre a Szoftverközpontokban. Ezek miatt is mondom újra, hogy nem célszerű onnan indulni, ezért kell minél hamarabb megismerni a többi, jóval hatékonyabb megoldást.
Remélem így már kicsit tisztább számotokra, miről nyekergek igazából. Mert ugye senki nem thread-et, avagy a big picturest szemlélve reagál, hanem mindig az utolsó a témában keletkezett hozzászólásra! (vannak szerencsére kivételek)
szerintem
Én totál nulla informatikai tudással 6 év alatt vagy 5-6 alkalommal nyitottam meg a Szoftverközpontot, mégis megoldom valahogy, amit szeretnék, innentől kezdve nyugodtan mondhatom, hogy totál felesleges használni.
Mindemellett amiket írsz, az teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest