-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoPampalini #11385 üzenetére
Halványak rémlik, hogy anno egy programmal úgy tudtam ilyet megcsinálni, hogy a /opt helyett a /home-on belül helyeztem el. Értelemszerűen itt sokkal otthonosabban viselkednek a programok. Nem biztos, hogy ez segít a jelenlegi problémádon.....
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
NeoPampalini #11385 üzenetére
Cinnamon-nal nem jutottam előbbre, feltettem a Plasma DE-t. Itt már be tudom állítani, hogy mi legyen az alapértelmezett böngésző, de ettől a váltástól* lerohadt az Evolution levelező, állandóan sír, hogy időtúllépés miatt nem sikeres az azonosítás. Fasza.
*meg a böngésző is eltüntette a tárolt jelszavakat, még tiszta szerencse, hogy volt backup...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest