- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bringasisti #11039 üzenetére
Írtam a telepítő lemez problémáról ahol kijelölöm hogy mit akarok csinálni a letöltött fájl - al és bedugtam a pendrive a gépbe de az indítás nem aktív mert kell egy megerősítést nyomni ami sehol nincs feltüntetve.
Fenti kérdésedre is kaptál két hsz-es választ, ennél részletesebben nem lehet elmagyarázni valamit:
https://logout.hu/tema/linux_mint/hsz_11025-11025.html
https://logout.hu/tema/linux_mint/hsz_11028-11028.htmlRaktam be két képet is, hogy érzékeltessem az amúgy teljesen nyilvánvaló különbséget. Ha a Linux működését logikátlannak tartod, az baj, mert épp a fenti kérdés is bizonyítja, hogy nem az. Nekem a múltkor volt egy USB-s HDD meg egy pendrive a géphez csatolva, amikor beraktam a Linux iso-nak szánt pendrive-ot. Qrvára örültem neki, hogy én választhattam ki, a 3 közül melyik meghajtóra írja ki az iso-t. Másrészt a Mint lemezképírójánál egyszerűbb program nem nagyon van.
Azt is írtuk többen, hogy a 12.04-es Ubuntut ne rakd fel, attól függetlenül folyamatosan azt próbálgattad.
Ezek miatt írtam, hogy válaszolgathatunk itt mi, ha nem veszed figyelembe, miket írunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest