Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Az általad hivatkozott útmutató alapján próbáltam, csak nem olvastam végig. Tegnap esti kísérletek eredménye: kompatibilis módban elindul a Live USB, és jól működik. Nomodeset kapcsolóval elindul, de nem működik elég jól, mert újraindításkor kiír pár dolgot (OK, ez meg az), aztán egyszerűen kifagy. Menni fog ez, csak még nem volt időm élesben telepíteni. Köszi a segítséget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Core i-7 7700K, Nvidia GTX 1070Ti, Windows 10 mellé kellene dual boot megoldással. Régebben is használtam már így, csak karácsony előtt egy Windows frissítés kinyírta a rendszert, azóta próbálkozom a helyreállítással, több-kevesebb sikerrel.

A nomodeset kapcsolót ki fogom próbálni, ha hazaértem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon