- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2 #10403 üzenetére
Az általad hivatkozott útmutató alapján próbáltam, csak nem olvastam végig. Tegnap esti kísérletek eredménye: kompatibilis módban elindul a Live USB, és jól működik. Nomodeset kapcsolóval elindul, de nem működik elég jól, mert újraindításkor kiír pár dolgot (OK, ez meg az), aztán egyszerűen kifagy. Menni fog ez, csak még nem volt időm élesben telepíteni. Köszi a segítséget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2 #10403 üzenetére
Core i-7 7700K, Nvidia GTX 1070Ti, Windows 10 mellé kellene dual boot megoldással. Régebben is használtam már így, csak karácsony előtt egy Windows frissítés kinyírta a rendszert, azóta próbálkozom a helyreállítással, több-kevesebb sikerrel.
A nomodeset kapcsolót ki fogom próbálni, ha hazaértem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest