- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Az általad hivatkozott útmutató alapján próbáltam, csak nem olvastam végig. Tegnap esti kísérletek eredménye: kompatibilis módban elindul a Live USB, és jól működik. Nomodeset kapcsolóval elindul, de nem működik elég jól, mert újraindításkor kiír pár dolgot (OK, ez meg az), aztán egyszerűen kifagy. Menni fog ez, csak még nem volt időm élesben telepíteni. Köszi a segítséget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Core i-7 7700K, Nvidia GTX 1070Ti, Windows 10 mellé kellene dual boot megoldással. Régebben is használtam már így, csak karácsony előtt egy Windows frissítés kinyírta a rendszert, azóta próbálkozom a helyreállítással, több-kevesebb sikerrel.

A nomodeset kapcsolót ki fogom próbálni, ha hazaértem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Acer LED monitor (B247Y)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon