- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
fradi81 #3906 üzenetére
Nem tudtam róla fájlokat törölni. Ezért user alá mountoltam. Most is minden fájl/mappa root/root, de legalább tudok rá másolni, törölni stb.
UUID=D02C3D932C3D7596 /home/zolee/DataNtfs ntfs 0 0
Ezt a fájlt Mint alól másoltam rá, tudom törölni, szerkeszteni. Ugyanezek amíg /media... volt csatolva, nem mentek. -
Syl
nagyúr
Fastboot, hibernálás minden kikapcsolva win alatt.
Noob kérdés:
Ez a sor jó lesz fstab-ba?
UUID=D02C3D932C3D7596 /media/zolee/data fuseblk rw,nosuid,nodev,relatime,user_id=0,group_id=0,default_permissions,allow_other,blksize=4096 0 0
A "blkid" és "cat /proc/mounts" kimeneteit szedtem össze.
Az ntfs is sda-n (ssd) van. -
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #3897 üzenetére
A onedrive telepítésről (egyelőre) letettem. Egy sokkal elegánsabb(
) módszert választottam.
Volt némi partíciózsugorítás (win és mint), partíció-tologatás (mint) és most van egy nagy közös ntfs partíció. Erre van irányítva win alatt a onedrive (meg még pár apróság), úgyhogy ezt kell most állandóra felmountolnom mint alá és a fontosabb mappákat (zenék, képek stb.) linkelgetni a mint user megfelelő mappáiba. Vagyis nem a mint képek, zenék stb. mappáit akarom átirányítani!Mint egyelőre tecccik
de már megkezdtem az elementary-osítást.
eOS Freya alatt volt pár motyó amit sehogy nem sikerült telepíteni (pl. wine). Na az itt (meg a PlayOnLinux is) pöpecül megy.
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #3869 üzenetére
Reszkess, barátom!
Évek óta oltasz a Minttel, hát most rászántam magam! Win8 mellé pattintottam fel (17.2 cinnamon) és a belakásnál rögtön belefutottam két "apróságba".
- OneDrive kliens kellene (ha már egyszer WP telefont vettem), de az itt adott leírás már nem jó. A onedrive-d.zip letöltésénél Not Found van. És amiket a neten találtam, egyik sem vált be. Ha sikerült is feltelepíteni, elindulni már nem akar.
Ha valakinek van működő OneDrive Sync megoldása, ne tartsa magában! Köszi!
- Aki egy gépen mindkét rendszert használja, hogy oldja meg az adatmegosztást? Külön partíció? Milyen fájlrendszer? Mert a Win8 C:\-t nem szeretném állandóra felmountolni Mint alá. -
Syl
nagyúr
Mint 17.2 KDE-t nézegetem VirtualBox-ban. Valakinek van mindennapi használatban tapasztalata vele? Hogy muzsikál? Mennyire stabil, sleep-wake stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest