Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Linux Mint Maya 13 mate 64Biten hogyan lehet az integrált videokártyát aktiválni, vagy ahhoz több RAM-ot rendelni?
Hogy konkrétabban kifejtsem.
Steamen megvettem a Portal 2-t. Windowsra telepítettem, de laggolt, mint állat. Ekkor jöttem rá, hogy az integrált videokártyámnak nem is volt fent a Drivere. (intel series 4 chipset family). Miután feltettem, jobb lett, sőt, sokkal jobb, de nem volt az igazi. Mivel a játék Linux alapra is megvan, így letöltöttem arra is, mivel az alap gépigénye is kevesebb a rendszernek, hátha jobb. De olyan rosszul fut, mint driver nélkül win-en.
Arra viszont nem tudok opciót, illetve nem találok, hogy hogyan lehetne ezen platformon beinvitálni a driverét.
Viszont azt tudom, hogy egy videokártya annál jobban dolgozik (mint a rendszer is), minél több RAM-ot kap. Alapból viszont csak 300-450 MB-t kap a rendszertől. Van 4GB DDR3 RAM-om. Ebből lehet a kártyának többet adni, hátha jobban futna? (Vagy a driverezés, de szerintem ha mindkettő összejön, perfect lesz a működés).Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon