Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Monitor hiba topik
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Linux Mint Maya 13 mate 64Biten hogyan lehet az integrált videokártyát aktiválni, vagy ahhoz több RAM-ot rendelni?
Hogy konkrétabban kifejtsem.
Steamen megvettem a Portal 2-t. Windowsra telepítettem, de laggolt, mint állat. Ekkor jöttem rá, hogy az integrált videokártyámnak nem is volt fent a Drivere. (intel series 4 chipset family). Miután feltettem, jobb lett, sőt, sokkal jobb, de nem volt az igazi. Mivel a játék Linux alapra is megvan, így letöltöttem arra is, mivel az alap gépigénye is kevesebb a rendszernek, hátha jobb. De olyan rosszul fut, mint driver nélkül win-en.
Arra viszont nem tudok opciót, illetve nem találok, hogy hogyan lehetne ezen platformon beinvitálni a driverét.
Viszont azt tudom, hogy egy videokártya annál jobban dolgozik (mint a rendszer is), minél több RAM-ot kap. Alapból viszont csak 300-450 MB-t kap a rendszertől. Van 4GB DDR3 RAM-om. Ebből lehet a kártyának többet adni, hátha jobban futna? (Vagy a driverezés, de szerintem ha mindkettő összejön, perfect lesz a működés).Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon