Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
orion1025 #14899 üzenetére
Saját véleményem a témában:
Az elején könnyen belefuthat az ember nehézségekbe. De alapjában véve ha a hw támogatott akkor a várható problémák száma eredendően minimálisra csökken.
Bug-ok vannak linux alatt is, de azért lényegesen gyorsabban javítják őket, mint a win-eknél.
Ha van időd telepíts egyet, ismerkedj a felülettel stb...
Az alap disztribúciók is elég sok mindent tartalmaznak, de vannak itt is sw centerek/store-ok... ahonnan grafikusan tudsz telepítgetni.
Parancssort én azért szeretem mert ki vannak gyűjtve amiket használok, és bemásolom és telepítem.
Kb 20 perc alatt készen vagyok egy új telepítés utáni beállítással. Ez csak egy apróság a sok közül, de azért windowsnál próbáld meg ugyanezt, hogy mindent feltelepítesz és beállítasz ahogy szoktál... nah az néha napok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Óra topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest