- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolléga nemrég rakott fel Mint-et, de meggyűlt a baja a használatával, no de azzal kapcsolatban miért nem kérdezett? Éppen erre van ez a topik fenntartva! Ilyenkor ez a megoldás, hogy visszarakom a Wint? Na ne szórakozzatok már.
Ha a Mint-en belül kérdez, azzal semmi gond nincs, de ugyan ne itt irkáljuk már le, milyen Wines fájlokat és hol lehet megtalálni! Ez gondolom a Windowsos topikokban is hasonlóan működik és biztosan okkal van így. Nem? De!
de ő most linuxból akar akármilyen (nem feltétlen windows) telepítőt csinálni.
Értem, akkor írd le szépen, milyen programokkal tudja ezt itt megoldani, ennyi tartozik kb ide. Legalábbis szerintem, de igazad van, végülis jó ideje nem az én dolgom ez már itt sem. Legyen akkor a topik minden szar gyüjtőtopikja. Ilyenek miatt hagytam eddig is a fenébe az ide való írkálást, most is ez maradt.
(az meg talán az én tetüségem, hogy rohadtul nem érdekel, ki hogyan mikor és milyen Windowst akar telepíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest